DO I NEED A RESERVATION?

Answer: We always emphasize making a reservation. The restaurant gets to maximum capacity many days! Our online reservation system is just three quick clicks! Edit Question    Delete

(2) |  IS THE AFTERNOON TEA EXPERIENCE SHARABLE?

Answer: The Afternoon Tea experience is a three tiered tray with four courses designed for one. Offering many selections, each portion is bite sized. It begins with hot tea and scones. The tiered tray is four small appetizers, five finger sandwiches, and four miniature desserts. Should you share, each person would not be able to try each item. For example, the chilled shrimp cocktail is one piece of shrimp. The experience is a meal by itself for one. Edit Question    Delete

(3) |  DO YOU HOST LARGE GROUPS FOR SPECIAL EVENTS LIKE SHOWERS, GRADUATIONS, ETC?

Answer: We absolutely do host large groups! Our seven dining rooms offer exclusive spaces for your guests to be served and share special occasions. Edit Question    Delete

(4) |  WAS THIS THE FORMER BONNY OAKS CHILDREN'S HOME?

Answer: YES! It operated from 1895-1985. The Bonny Oaks Alumni have a FB page and association if you'd like to get in touch with someone who was raised here. Please notice the photos of the BOCH on our walls in the necessary rooms. Edit Question    Delete

(5) |  WHERE DO I PARK?

Answer: We have a free surrounding parking lot next to the Dent House. Additionally, parking is available on the street around the front circle and on the lawn when overflow is necessary. Edit Question    Delete

(6) |  WHAT SHOULD I WEAR?

Answer: Anything you like! We've noticed guests dressing up and dressing down. Whatever your occasion, dress comfortably and be prepared to help yourself to any number of hats we have available to share. Edit Question    Delete

(7) |  DO YOU HAVE VEGETARIAN AND GLUTEN FREE OPTIONS?

Answer: Our menu is coded with V for vegetarian, and GF for Gluten Free options for your convenience. Edit Question    Delete

(8) |  CAN WE BRING A CAKE?

Answer: Absolutely! We simply ask for all outside baked goods to come from bakeries, knowing that the Department of Health maintains proper sanitation in those establishments. Cake cutting and serving on our china is $1 per guest. Additionally, we have hat cakes in three flavors available to serve up to 20 guests for $35. Edit Question    Delete

(9) |  ARE YOU HANDICAPPED ACCESSIBLE?

Answer: We are! We have a lift to the left of our back porch. Please call for assistance when you arrive and we will be standing at attention to help you operate the handicap lift at the rear entrance. 423.521.4TEA (4832) Edit Question    Delete

(10) |  CAN WE BRING A BOTTLE OF WINE?

Answer: Polly Claire's is fully licensed and offers a variety of wines by the bottle or glass, champagne, as well as cocktails. It is not necessary to bring your own bottle of wine.